Saltelele din spumă cu memorie și sănătatea

dormitor Crystal - SerenityMulți dintre noi știm că obiceiurile proaste de somn au impact asupra sănătății noastre și tocmai de aceea ar trebui să investim într-o saltea din spumă cu memorie de bună calitate, renunțând la rutina nesănătoasă de culcare. Este ușor să ajungi acasă după o zi de stres la locul de muncă și să apelezi la vin pentru a te dezmorți, la cafea pentru un plus de energie sau la țigări, dacă ești fumător, pentru a te relaxa. Și nici nu realizezi că intri într-o rutină de obiceiuri nesănătoase,  care se bazează pe stimulente. Modul nostru de viață agitat și faptul că mulți oameni nu se gândesc de două ori la calitatea saltelelor lor, fiind uneori condiționați și de buget; toate acestea, în combinație, duc la transformarea noastră într-o națiune neliniștită. Tot mai mulți dintre noi suntem conștienți de faptul că, investind într-o saltea din spumă cu memorie de bună calitate și îndreptând modul nostru de viață, sunt lucruri esențiale pentru a obține un somn bun. Continuă să citești Saltelele din spumă cu memorie și sănătatea

10 ponturi pentru a-ţi alege salteaua potrivită


Oricare dintre saltelele care te ajută să dormi confortabil şi să te trezeşti odihnit, fără dureri şi fără să te simţi amortit, este o saltea potrivită pentru tine. Nu există o saltea care să fie potrivită pentru toată lumea. Trebuie să alegi o saltea care să-ţi ofere suportul adecvat şi să îndeplinească standardele tale, în ceea ce priveşte confortul şi întodeauna să te bucuri de un somn odihnitor.

Continuă să citești 10 ponturi pentru a-ţi alege salteaua potrivită

Saltele Calma pentru Belfort Hotel

FullSizeRender

 

Punem la dispozitie o gama variata de saltele clientilor nostri din domeniul hotelier

Stim ca un somn odihnitor aduce fidelitate, recomandări si recenzii excelente produselor pe care vi le oferim, prin urmare, Belfort Hotel este unul dintre clientii care a ales sa ofere confort maxim vizitatorilor sai, alegand saltelele Calma.

 

IMG_5098

 

Calma are obiectivul de a oferi clientilor produse de inalta calitate, care sunt realizate cu ajutorul celor mai avansate tehnologii in materie de sisteme de odihna, fiind rezultate in urma dezvoltarii liniei de productie din Spania, care isi ajuta clientii inca din 1978,  respectand standarde calitative  stricte, care dau produselor noastre cea mai buna calitate.

 

IMG_5104

Pentru a ne atinge obiectivele, ne adaptam solicitarilor dumneavoastra, ca sa putem produce saltele exact asa  cum doriti, punand la dispozitie produse pentru o odihna sanatoasa, cu proprietati antialergice care transmit o senzatie de prospetime si naturalete. Totodata ne multumim clientii HORECA oferindu-le flexibilitate, un timp excelent de executie si materiale de inalta calitate.

IMG_5108

4 accesorii indispensabile pentru odihnă

După cum ai observat în toate postările anterioare, am insistat asupra importanţei saltelei şi a sistemului destinat odihnei. În speranţa că citind aricolele ai înţeles beneficiile lor, articolul de azi este dedicat exclusiv accesoriilor care te vor ajuta să dormi ca un îngeraş.

Întâi de toate, pentru a beneficia de un somn liniştit, asigură-te că dormitorul a fost aerisit. Pentru asta, deschide fereastra camerei şi las-o aşa timp de aproximativ 20 de minute. Continuă să citești 4 accesorii indispensabile pentru odihnă

Cum să dormi mai bine în nopțile călduroase

26bulldog-ice   A venit vara! Dar, dacă pentru unii dintre noi acesta este un motiv de bucurie, alții nu sunt chiar atât de încântați de venirea anotimpului cald. Unul dintre motive fiind căldura. Aceasta poate genera așa numita ‘insomnie estivală’. În articolul următor, îți voi prezenta câteva sfaturi și trucuri pentru a dormi bine în nopțile călduroase.

Înainte de a trece la sfaturi, aș vrea să îți prezint, pe scurt, cauzele acestei insomnii estivale: Continuă să citești Cum să dormi mai bine în nopțile călduroase

La ce perioadă de timp ar trebui schimbată lenjeria de pat?

superior-king-roomLenjeriile de pat se murdăresc în mod natural, fiind utilizate în fiecare seară. Acesta este principalul motiv pentru care ar trebui schimbate în mod regulat. Potrivit unui sondaj de opinie, majoritatea persoanelor tind să schimbe lenjeria de pat, în medie, între o dată pe săptămână și o dată pe lună. Cu excepția cazurilor în care pot exista probleme precum alergii sau altfel de afecțiuni, vă sugerăm cu tărie să le schimbați cel puțin o dată pe săptămână. Continuă să citești La ce perioadă de timp ar trebui schimbată lenjeria de pat?

Sunt saltelele din spumă indicate persoanelor supraponderale?

heavymattress-300x200Obezitatea afectează din ce în ce mai mulți oameni. Multe persoane supraponderale sau obeze, chiar dacă își doresc să se odihnescă noaptea, își fac griji în ceea ce privește confortul oferit de saltea. Saltelele cu arcuri se deteriorează mai rapid, acestea se pot rupe și pot perfora husa saltelei, făcând arcurile să iasă și să creeze puncte de presiune pe întregul corp. Lăsând la o parte arcurile, există ideea eronată cum că memory foam-ul se înmoaie pe măsură ce se încălzește și o persoană supraponderală se va adânci prea mult în saltea, nemaiputându-se bucura cu adevărat de confort.

Din fericire nu este cazul. Saltelele memory foam oferă confort tuturor persoanelor, indiferent de greutatea acestora. Persoanele supraponderale se pot odihni foarte bine și pot obține toate beneficiile memory foam-ului doar dacă știu ce să caute. De fapt, saltelele memory foam sunt de cele mai multe ori mai comode pentru acestia. De ce? Deoarece nu se vor mai creea puncte de presiune asupra zonelor cu greutate ale corpului. Important este să vă orientați către saltelele mai înalte, care să aibă un strat de memory de până la 4 cm.

Dacă te vei informa, vei descoperi că spuma vâscoelastică are densitate și fermitate diferită. Acești doi indici nu înseamnă același lucru. O saltea cu o densitate mare poate fi moale, sau invers. Persoanelor supraponderale li se potrivesc mai bine saltelele dense și ferme. În general, toate mărcile de saltele de calitate au cel puțin un model cu o densitate mare. Chiar dacă te vei gândi că durata de viață a unei saltele folosite de o persoană supraponderală va fi mai scurtă, trebuie să știi că aceasta nu va fi afectată decât după aproximativ un an. Dacă ar fi să comparăm acest fapt cu disconfortul creat de o saltea din arcuri, atunci alegerea unei saltele din spuma va deveni o idee perfectă.

Dacă apreciați durabilitatea și confortul nu trebuie să vă îngrijoreze prețul deoarece sănătatea și odihna dumneavoastră sunt neprețuite. Saltelele adiționale nu sunt atât de durabile precum saltelele întregi, dar este o modalitate de a testa memory foam-ul fără compromisul financiar pe care îl presupune investiția într-o saltea.

Odihna, o chestiune de rutină

 

Viaţa noastră este compusă din rutină, obiceiuri şi orare. Această regularitate ne permite să înfruntăm toate activităţile pe care le întreprindem de-a lungul zilei. Ce se întamplă în momentul în care nu ne îndeplinim orarul zilnic? Pur şi simplu corpul nostru îşi modifică funcţiile şi nu mai răspunde în mod normal. Unul dintre principalii factori în ceea ce priveşte odihna, este rutina. Obişnuindu-ne corpul la o serie de acţiuni, va deveni un ritual care va favoriza odihna. Acestea sunt liniile de bază pentru a invoca somnul.

somn-sanatate-relaxare

Continuă să citești Odihna, o chestiune de rutină

Dacă nu te poţi odihni în timpul nopţii…

Corpul uman, fără somn, nu poate rezista mult timp, iar un somn odihnitoreste esenţial pentru sănătatea organismului. După trei zile în care nu am dormit bine suntem irascibili, dezorientaţi şi în unele cazuri grave putem avea chiar halucinaţii şi pierderi ale mobilităţii. clock with sleepless at night.

Somnul este esenţial pentru funcţionarea normală a organismului nostru, dar pentru a ne odihni, cea mai importantă este salteaua pe care o folosim. De aceea trebuie să optăm pentru o saltea de calitate, care să ne garanteze calitatea produsului şi să alegem salteaua care se adaptează nevoilor noastre.  Continuă să citești Dacă nu te poţi odihni în timpul nopţii…

Vrei să te odihnești cum trebuie în timpul somnului? Iată câteva lucruri care nu ar trebui făcute înainte de a te pune să dormi

strechingSomnul este unul dintre cele mai mari mistere ale vieții. La fel ca și în cazul gravitației sau al câmpurilor cuantice, omenirea încă nu are foarte multe informații cu privire la acest capitol deși am evoluat foarte mult de-a lungul timpului. Încă nu se știe exact de ce dormim sau ce se întâmplă cu organismul uman pe perioada somnului, dar aflăm lucruri noi în fiecare zi.

Știm însă că, un somn bun este piatra de temelie a sănătății noastre. Pentru majoritatea adulților, numărul optim de somn este cuprins între șase până la opt ore, iar prea mult sau prea puțin somn poate avea efecte considerabile asupra sănătății noastre.

Privarea de somn este o problemă atât de comună în zilele noastre încât este foarte probabil să suferi de așa ceva și să nu conștientizezi acest lucru.

Oamenii de știință au stabilit că, pe termen lung, deficitul de somn poate avea repercusiuni serioase asupra sănătății noastre. Continuă să citești Vrei să te odihnești cum trebuie în timpul somnului? Iată câteva lucruri care nu ar trebui făcute înainte de a te pune să dormi