Saltele pat

204 RON
453 RON - 55%
Vezi

Saltea Bebeluși BABY CONFORT de 12 cm

Salteaua Bebeluși BABY CONFORT de 12 cm este fabricată de Calma din spumă poliuretanică, saltea de patuț ce oferă micuților susținerea corectă a coloanei vertebrale.
204 RON
453 RON - 55%
244 RON
596 RON - 59%
Vezi

Saltea Spumă FEELING FOAM de 10 cm

Saltea de pat FEELING FOAM confecţionată de DORMIT din spumă poliuretanică HR, această spumă face din aceasta o saltea ortopedică si anatamică, cu o înalţime totală de 10 cm, ajută la circulația normală a sangelui.
244 RON
596 RON - 59%
248 RON
413 RON - 40%
Vezi

Saltea Bebeluși BABY DREAM de 10 cm

Salteaua Bebeluși BABY DREAM de 10 cm este fabricată de DORMIT din spumă poliuretanică, saltea de patuț ce oferă micuților susținerea corectă a coloanei vertebrale.
248 RON
413 RON - 40%
263 RON
642 RON - 59%
Vezi

Saltea Spumă FEELING FOAM de 12 cm

Saltea de pat FEELING FOAM confecţionată de DORMIT din spumă poliuretanică HR, această spumă face din aceasta o saltea ortopedică si anatamică, cu o înalţime totală de 12 cm, ajută la circulația normală a sangelui.
263 RON
642 RON - 59%
269 RON
413 RON - 35%
Vezi

Saltea Arcuri BONELL BOX de 20 cm

Salteaua de Arcuri DORMIT are miezul foarte elastic dat de arcurile BONELL și o înaltime totală de 20 cm.
269 RON
413 RON - 35%
299 RON
747 RON - 60%
Vezi

Saltea Memory FEELING FOAM 10 + 2 cm de 12 cm

Salteaua Memory FEELING FOAM de 12 cm fabricată de DORMIT ameliorează durerile de spate cu ajutorul stratului de 2 cm spumă cu memorie si miezul din spumă poliuretanică.
299 RON
747 RON - 60%
336 RON
840 RON - 60%
Vezi

Saltea Memory SENSATION FOAM 14 + 2 cm de 16 cm

Pe salteaua Memory SENSATION FOAM fabricată de DORMIT cu grosime de 16 cm din spumă poliuretanică, veți beneficia de un somn sănătos și suport corect pentru columna vertebrala. 
336 RON
840 RON - 60%
rating 0 review-uri
338 RON
689 RON - 51%
Vezi

Saltea Spumă SENSATION FOAM de 14 cm

rating 0 review-uri
Pe salteaua Spumă SENSATION FOAM fabricată de DORMIT cu grosime de 14 cm din spumă poliuretanică, veți beneficia de un somn sănătos și suport corect pentru columna vertebrala. 
338 RON
689 RON - 51%
rating 0 review-uri
358 RON
596 RON - 40%
Vezi

Saltea Spumă POLIFOAM MAGNUM de 10 cm

rating 0 review-uri
Saltele de pat POLIFOAM MAGNUM confecționate din spumă poliuretanică de Kennto cu o grosime totală de 10 cm menite să confere susținerea corectă a coloanei vertebrale pe timpul somnului.
358 RON
596 RON - 40%
Se afiseaza 1-9 din 80 articole

Saltele pat. 

Te trezești obosit, cu dureri de gât sau dureri de spate?! E momentul să schimbi salteaua pe care dormi. Aceasta, împreună cu alți factori cum ar fi temperatura camerei, stresul, oboseala au o influență importantă în odihna noastră. Reuşeşte să ai un somn linistit intrând pe calma.ro unde gasești o gamă largă de saltele de pat de o calitate excepțională: saltele memory foam, saltele din spumă poliuretanică, saltele cu arcuri Pocket, saltele arcuri Bonell.

Știm cât este de important un somn sănătos, de aceea încercăm în fiecare zi ca oferta noastră de saltele să ajungă să satisfacă toate necesitățile.

Cum alegem salteaua visurilor noastre?

Alegerea saltelei este o decizie care necesită timp, deoarece vei cumpăra un articol care va avea o influență importantă în sănătatea ta. Ține cont de nevoile tale: greutate corporală, modul în care dormi (pe o parte, cu fața în jos, pe spate), de buget, de asemenea. Faptul că o saltea pat e scumpă nu iți garantează că e cea adecvată necesităților tale. Intra pe calma.ro si aruncă o privire gamei variate de saltele de pat pe care o pun la dispoziție partenerii noștri:

  •   saltele memory foam - aceste saltele, cu ajutorul stratului de memorie, oferă odihna sănătaoasă deoarece coloana vertebrală va fi corect susţinută în timpul somnului.
  •   saltele cu arcuri - saltelele ortopedice, rezistente, fabricate cu materiale inovatoare, cum sunt arcuri împachetate individual, cunoscute ca și Pocket, sau din plasă de arcuri Bonell.
  •    saltele din spumă poliuretanică - saltele ergonomice fabricate cu cea mai nouă tecnologie din spumă cu diferite grade de densitate.

 Care este nivelul de sprijin de care are spatele tău nevoie?

Cea mai importantă caracteristică pe care trebuie să o aibe în vedere cumpărătorii atunci când îşi achiziţionează o saltea de pat nouă, este nivelul de sprijin de care au nevoie.  Acest sprijin este dat de saltea dar şi de somieră sau cadrul patului. Sprijinul dat de saltea este determinat de cât de adânc şi uniform se scufundă corpul tău în aceasta.

Dacă salteaua este prea moale, corpul tău se va scufunda prea mult, astfel coloana vertebrală se va poziţiona într-un mod nenatural. În cazul în care alegeţi un model cu o fermitate prea tare, curbura coloanei vertebrale nu se va acomoda şi vor aparea puncte de presiune la acest nivel, lucru care va face să apară dureri de spate şi să persiste în timp.

Ţineţi minte:  Scopul este să  găsiţi nivelul de suport adecvat,  care să menţina şi să se modeleze pe curbura naturală a spatelui în timp ce dormiţi. Gandiţi-vă astfel: un individ cu o greutate de 120 kg şi un individ care cântareşte 80 kg vor avea nevoie de niveluri diferite de sprijin.

Găsiți salteaua de care aveți nevoie pe calma.ro.

Somn în Calma și vis frumos!