Saltele Spumă Poliuretanică

520 RON
650 RON
Vezi
Salteaua DORMIT Spumă Poliuretanică are miezul confecționat din spumă poliuretanică și înaltime totală de 18 cm.
520 RON
650 RON - 20%
626 RON

000

Vezi
Salteaua DORMIT Spumă Poliuretanică are miezul confecționat din spumă poliuretanică și înaltime totală de 14 cm.
626 RON
736 RON
1 051 RON
Vezi
Salteaua Calma Spumă Poliuretanică are miezul confecționat din spumă poliuretanică și înaltime totală de 18 cm.
736 RON
1 051 RON - 30%
782 RON
1 117 RON
Vezi
Salteaua Calma Spumă Poliuretanică are miezul confecționat din spumă poliuretanică și înaltime totală de 24 cm.
782 RON
1 117 RON - 30%
Salteaua DORMIT Spumă Poliuretanică are miezul confecționat din spumă poliuretanică și înaltime totală de 20 cm cu un nucleu de 14 cm spumă poliuretanică și 6 cm de Memory Foam .
826 RON
1 033 RON - 20%
Se afiseaza 1-5 din 5 articole

Saltelele din spumă poliuretanică

sunt fabricate din spumă de înaltă calitate, așadar oferă o susținere ideală corpului în timpul somnului. În ultimul timp, spuma poliuretanică a devenit un material foarte popular în industria cofecționarii saltelelor, deoarece se folosește foarte des la fabricarea acestora. Spuma poliuretanică se folosea la început de NASA la fabricarea saltelelor astronauților, deoarece reduce presiunea exercitată asupra corpului. Rezultatele pe care le dau saltelele din spumă poliuretanică, ca sisteme de odihnă, sunt foarte beneficioase.

Beneficiile saltelelor din spumă poliuretanică.

  • Saltelele din spumă poliuretanică se adaptează foarte bine corpului, distribuind greutatea corporală uniform, pe toata suprafața acestora.
  • Saltelele cu spumă poliuretanică sunt foarte igienice datorită dificultății de penetrare a acarienilor în nucleul saltelei.
  • Spuma poliuretanică este un material foarte rezistent în timp datorită elasticitații sale, ceea ce face din saltelele cu spumă poliuretanică foarte durabile.
  • Spuma poliuretanică este un material elastic disponibil în diferite grade de densitate, ceea ce permite personalizarea saltelelor în funcție de necesitățile clienților

Daca dorești alt tip de saltele, pe calma.ro poți găsi saltele cu arcuri Bonellsaltele cu arcuri Pocket sau saltele cu Memory

Somn în Calma și vis frumos!