Saltele Bebelusi

Filtre

Dimensiuni (cm)
Inaltime Totala
Fermitate
Adaptabilitate
Greutatea maxima
207 RON
413 RON - 50%
Vezi

Saltea DORMIT BEBELUSI BABY DREAM de 10 cm

Saltea de pat BABY DREAM confecţionată de DORMIT din spumă poliuretanică HR, această spumă face din aceasta o saltea ortopedică si anatamică, cu o înalţime totală de 10 cm, ajută la circulația normală a sangelui.
207 RON
413 RON - 50%
252 RON
449 RON - 44%
Vezi

Saltea Silenze Bebeluși BABY CONFORT de 12 cm

Pe această saltea Bebeluși BABY CONFORT cu înaltimea totală de 12 cm confecționată de Silenze din spumă poliuretanică cu proprietăți anti-umezeală, copilul va dispune de o odihnă sănătoasă.
252 RON
449 RON - 44%
Se afiseaza 1-2 din 2 articole

Saltele bebeluși

În această categorie găsești salteaua ideală pe care o cauți pentru copilul tău. Saltelele pentru bebeluși sunt realizate cu materiale atent alese pentru a satisface nevoile copilului tău. Nucleul este realizat din spumă poliuretanică, material ce conferă saltelei bebelușilor fermitatea și confortul necesar pentru primele etape de creștere. Datorită caracteristicilor spumei poliuretanice și a materialelor utilizate la fabricarea huselor pentru saltele bebeluși, aceste saltele sunt igienice și hipolargenice.

De ce trebuie să cumperi o saltea specială pentru cei mici?

Un somn sănătos și reconfortant este indicat la toate vârstele, dar în primii ani de copilărie, o odihnă sănătoasă este esențială deoarece este importantă pentru creșterea sănătoasă a copilului, pentru dezvoltarea adecvată a conexiunilor neurologice.

Ia în considerare, la alegerea saltelei speciale pentru copilul tau, ofertele noastre de saltele bebelusi. Partenerii nostri pun la dispozitie, prin intermediul site-ului nostru calma.ro, saltele pentru bebelusi de cea mai buna calitatea, deoarece bebelușii dorm foarte mult la începutul vieții lor: în primele două luni dorm până la 18 ore, în următoarele două luni pot dormi până la 16 ore, la vârsta de 3-4 ani încă mai dorm 13 ore. Petrec foarte mult timp dormind, de aceea trebuie sa punem la dispozitia bebelusilor salteaua ideala pentru o crestere sanatoasa.

Puteți găsi dimensiuni variate de saltele bebelusi pe calma.ro la prețuri avantajoase.

Somn în Calma și vis frumos!