Saltele Bebelusi

Filtre

Dimensiuni (cm)
Inaltime Totala
Fermitate
Adaptabilitate
Greutatea maxima
206 RON
413 RON - 50%
Vezi

Saltea Bebeluși BABY DREAM de 10 cm

Pe această saltea Bebeluși BABY DREAM cu înaltimea totală de 10 cm confecționată de DORMIT din spumă poliuretanică cu proprietăți anti-umezeală, copilul va dispune de o odihnă sănătoasă.
206 RON
413 RON - 50%
217 RON
453 RON - 52%
Vezi

Saltea Bebeluși BABY CONFORT de 12 cm

Saltele BABY CONFORT pentru Bebeluși create de Calma cu materiale antialergice și miez de spumă poliuretanică cu grosime totală de 12 cm ideale pentru copii.
217 RON
453 RON - 52%
Se afiseaza 1-2 din 2 articole

Saltele bebeluși

În această categorie găsești salteaua ideală pe care o cauți pentru copilul tău. Saltelele pentru bebeluși sunt realizate cu materiale atent alese pentru a satisface nevoile copilului tău. Nucleul este realizat din spumă poliuretanică, material ce conferă saltelei bebelușilor fermitatea și confortul necesar pentru primele etape de creștere. Datorită caracteristicilor spumei poliuretanice și a materialelor utilizate la fabricarea huselor pentru saltele bebeluși, aceste saltele sunt igienice și hipolargenice.

De ce trebuie să cumperi o saltea specială pentru cei mici?

Un somn sănătos și reconfortant este indicat la toate vârstele, dar în primii ani de copilărie, o odihnă sănătoasă este esențială deoarece este importantă pentru creșterea sănătoasă a copilului, pentru dezvoltarea adecvată a conexiunilor neurologice.

Ia în considerare, la alegerea saltelei speciale pentru copilul tau, ofertele noastre de saltele bebelusi. Partenerii nostri pun la dispozitie, prin intermediul site-ului nostru calma.ro, saltele pentru bebelusi de cea mai buna calitatea, deoarece bebelușii dorm foarte mult la începutul vieții lor: în primele două luni dorm până la 18 ore, în următoarele două luni pot dormi până la 16 ore, la vârsta de 3-4 ani încă mai dorm 13 ore. Petrec foarte mult timp dormind, de aceea trebuie sa punem la dispozitia bebelusilor salteaua ideala pentru o crestere sanatoasa.

Puteți găsi dimensiuni variate de saltele bebelusi pe calma.ro la prețuri avantajoase.

Somn în Calma și vis frumos!