Saltele Bebelusi

Filtre

Dimensiuni (cm)
Inaltime Totala
Fermitate
Adaptabilitate
Greutatea maxima
208 RON
415 RON - 50%
Vezi

Saltea BEBELUSI BABY DREAM DORMIT de 10 cm

Saltele de pat BABY DREAM fabricate din spumă poliuretanică de DORMIT cu o înăltime totală de 10 cm, saltele confecţionate din spumă pentru a vă oferi confort extraordinar pe timpul somnului. 
208 RON
415 RON - 50%
253 RON
451 RON - 44%
Vezi

Saltea BEBELUSI BABY CONFORT Silenze de 12 cm

Saltele de pat BABY CONFORT fabricate din spumă poliuretanică de Silenze cu o înăltime totală de 12 cm, saltele confecţionate din spumă pentru a vă oferi confort extraordinar pe timpul somnului. 
253 RON
451 RON - 44%
Se afiseaza 1-2 din 2 articole

Saltele bebeluși

În această categorie găsești salteaua ideală pe care o cauți pentru copilul tău. Saltelele pentru bebeluși sunt realizate cu materiale atent alese pentru a satisface nevoile copilului tău. Nucleul este realizat din spumă poliuretanică, material ce conferă saltelei bebelușilor fermitatea și confortul necesar pentru primele etape de creștere. Datorită caracteristicilor spumei poliuretanice și a materialelor utilizate la fabricarea huselor pentru saltele bebeluși, aceste saltele sunt igienice și hipolargenice.

De ce trebuie să cumperi o saltea specială pentru cei mici?

Un somn sănătos și reconfortant este indicat la toate vârstele, dar în primii ani de copilărie, o odihnă sănătoasă este esențială deoarece este importantă pentru creșterea sănătoasă a copilului, pentru dezvoltarea adecvată a conexiunilor neurologice.

Ia în considerare, la alegerea saltelei speciale pentru copilul tau, ofertele noastre de saltele bebelusi. Partenerii nostri pun la dispozitie, prin intermediul site-ului nostru calma.ro, saltele pentru bebelusi de cea mai buna calitatea, deoarece bebelușii dorm foarte mult la începutul vieții lor: în primele două luni dorm până la 18 ore, în următoarele două luni pot dormi până la 16 ore, la vârsta de 3-4 ani încă mai dorm 13 ore. Petrec foarte mult timp dormind, de aceea trebuie sa punem la dispozitia bebelusilor salteaua ideala pentru o crestere sanatoasa.

Puteți găsi dimensiuni variate de saltele bebelusi pe calma.ro la prețuri avantajoase.

Somn în Calma și vis frumos!