rating Citiți review-ul
Rating mediu: 8/10 - Număr review-uri: 1
727 RON 1 299 RON

Saltele de pat HELSINKI fabricate din spumă poliuretanică de Calma cu o înăltime totală de 22 cm, saltele confecţionate din spumă pentru a vă oferi confort extraordinar pe timpul somnului. 

22 cm

2 cm

MEDIE

FERMA

spumă poliuretanică

105 Kg

Calma

Garantie: 5 ani

RETUR: Da

Cantitate:

Salteaua Memory Foam HELSINKI este fabricată din spumă poliuretanică de cea mai bună calitate. Salteaua HELSINKI face parte din categoria MEMORY și are o înalțime totală de 22 cm.

Adaptabilitatea MEDIE a acestei saltele HELSINKI dată de cei 18 cm spumă poliuretanică și 2 cm de Memory Foam sporește mularea corectă pe corp, reducând punctele de presiune. 

Rigiditatea FERMA a saltelei cu Memory Foam, fabricată de Calma, HELSINKI este excelentă pentru un somn sănătos, ajută salteaua să mențină corpul în poziția corectă pe durata odihnei, ceea ce ne va ajută să evităm contracturile deoarece coloana vertebrală se va menţine într-o poziţie naturală. Salteaua Memory Foam HELSINKI se adaptează morfologiei corpuluii, saltea ideală pentru odihnă sănătoasă.

Cei 2 cm de spumă Memory Foam  vă oferă un confort extraordinar şi senzaţia de plutire. Pe salteua HELSINKI fabricată de Calma veți gasi odihna mult dorită.

Saltelele care au miezul fabricat în spumă poliuretanică, cum este cazul acestei saltele Calma HELSINKI de tip MEMORY, sunt foarte durabile în timp. Recomandate persoanelor cu greutate mai mare. Pe salteaua HELSINKI nu simţiți mişcările partenerului.

Saltelele Calma din gama MEMORY cu acest finisaj sunt special fabricate pentru a oferi un confort maxim la prețuri deosebit de economice.

Review-uri

ratingFoarte mulțumită
CECILIA C.  18/06/2018Am cumpărat salteaua acum două săptămâni. Nu vine rulată, vine ambalată în două folii de plastic, foarte rezistente. A venit ceva murdară folia, dar salteua era impecabilă. E ceea ce cautam, cam scumpă, dar eu cred ca merită banii. Am dormit foarte bine din prima noapte.


Ultimele produse vandute

840 RON - 44%
471 RON

Saltea MEMORY SENSATION FOAM 14 + 2 cm de 16 cm

1 674 RON - 55%
754 RON

Saltea Memory PREMIUM 18 + 8 cm de 26 cm

1 821 RON - 44%
1 019 RON

Saltea Memory MIAMI 18 + 8 cm de 29 cm

978 RON - 44%
548 RON

Saltea MEMORY CLOUD FOAM 18 + 2 cm de 20 cm