Saltele relaxa cu arcuri

Filtre

Inaltime Totala
Fermitate
Adaptabilitate
Greutatea maxima
383 RON
767 RON - 50%
Vezi

Saltea PLASA ARCURI BONELL BOX de 20 cm

Salteaua de PLASA ARCURI DORMIT are miezul foarte elastic dat de arcurile BONELL și o înaltime totală de 20 cm.
383 RON
767 RON - 50%
rating 0 review-uri
442 RON
790 RON - 44%
Vezi

Saltea Arcuri BONELL de 24 cm

rating 0 review-uri
Salteaua de Arcuri Calma are miezul foarte elastic dat de arcurile BONELL și o înaltime totală de 24 cm.
442 RON
790 RON - 44%
Se afiseaza 1-2 din 2 articole

Saltele cu arcuri Bonell.

La fabricarea saletelelor din plasă de arcuri se folosește cea mai cunoscută tehnologie, tehnologia care a fost utilizată la fabricarea primelor saltele moderene, cunoscute sub denumirea de saltele relaxa. Este cea mai răspândită tehnologie dar si cea care a evoluat cel mai mult. Saltelele arcuri Bonell sunt saltele confecționate cu arcuri din oțel carbon. Aceste arcuri Bonell ajută sistemele de odihnă să fie:

  • saltele ortopedice, arcurile Bonell sunt fabricate din oțel carbon – acest lucru ne ajută la susținerea corectă a coloanei vetebrale în timpul somnului, ameliorând dureri de spate la persoanele afectate de acestea.
  • saltele ergonomice, asigură un raport excelent între gradul de elasticitate si rigiditate de asemenea datorită folosorii nucleului cu arcuri Bonell.

Există salteaua ideală cu arcuri Bonell?

Saltelele cu arcuri sunt sisteme de odihnă cu o istorie de aproape 300 ani, la fabricarea cărora în actualitete, se folosesc arcuri Bonell cu o tehnologie care a variat foarte mult îmbunătățind caracteristicile arcurilor pentru a oferi un suport mai mare și durabilitate. Introducerea spumelor si a celorlalte materiale căptușite la fabricarea saltelelor cu plasă de arcuri Bonell, este de asemenea o îmbunătățire extraordinară, oferind, în acest fel, clienților odihna mult dorită pe saltele cu arcuri foarte confortabile.

Saltelele de arcuri Bonell sau saltele relaxa vă oferă un confort excelent la prețuri avantajoase. Profitați de ofertele noastre.

Saltele ieftine de o calitate supremă pe calma.ro

Somn în Calma și vis frumos!