Saltea MEMORY DUBLIN PREMIUM 14 + 2 cm Silenze de 18 cm

Saltea MEMORY DUBLIN PREMIUM 14 + 2 cm Silenze de 18 cm

rating Citiți review-ul
Rating mediu: 10/10 - Număr review-uri: 1
650 RON 1 161 RON

Saltele de pat DUBLIN PREMIUM fabricate din spumă poliuretanică de Silenze cu o înăltime totală de 18 cm, saltele confecţionate din spumă pentru a vă oferi confort extraordinar pe timpul somnului. 

18 cm

2 cm

MEDIE

FERMA

spumă poliuretanică

95 Kg

Silenze

Garantie: 5 ani

RETUR: Da

Cantitate:

Salteaua Memory Foam DUBLIN PREMIUM este fabricată din spumă poliuretanică de cea mai bună calitate. Salteaua DUBLIN PREMIUM face parte din categoria MEMORY și are o înalțime totală de 18 cm.

Adaptabilitatea MEDIE a acestei saltele DUBLIN PREMIUM dată de cei 14 cm spumă poliuretanică și 2 cm de Memory Foam sporește mularea corectă pe corp, reducând punctele de presiune. 

Rigiditatea FERMA a saltelei cu Memory Foam, fabricată de Silenze, DUBLIN PREMIUM este excelentă pentru un somn sănătos, ajută salteaua să mențină corpul în poziția corectă pe durata odihnei, ceea ce ne va ajută să evităm contracturile deoarece coloana vertebrală se va menţine într-o poziţie naturală. Salteaua Memory Foam DUBLIN PREMIUM se adaptează morfologiei corpuluii, saltea ideală pentru odihnă sănătoasă.

Cu ajutorul stratului de Memory Foam de 2 cm, salteaua DUBLIN PREMIUM reglează temperatura corpului în timpul somnului. Datorită acestei spume salteua este ortopedică, aceasta calitatea asigură confortul absolut în timpul somnului fără tensiune musculară, în orice poziție.

Saltelele care au miezul fabricat în spumă poliuretanică, cum este cazul acestei saltele Silenze DUBLIN PREMIUM de tip MEMORY, sunt foarte durabile în timp. Recomandate persoanelor cu greutate mai mare. Pe salteaua DUBLIN PREMIUM nu simţiți mişcările partenerului.

Saltelele Silenze din gama MEMORY cu acest finisaj sunt special fabricate pentru a oferi un confort maxim la prețuri deosebit de economice.

Review-uri

ratingSuper saltea!
Adrian C.  19/06/2018Esta perfectă! Am căutat destul și adevarul e că am dat de salteaua perfectă. Aveam una de arcuri, câta diferență!!!


Ultimele produse vandute

1 637 RON - 55%
737 RON

Saltea Memory PREMIUM 18 + 8 cm Kennto de 26 cm

840 RON - 44%
470 RON

Saltea MEMORY SENSATION FOAM 14 + 2 cm DORMIT de 16 cm

1 532 RON - 55%
690 RON

Saltea Memory MAGNUM 18 + 8 cm Kennto de 26 cm

854 RON - 39%
521 RON

Saltea MEMORY CLOUD FOAM 18 + 2 cm DORMIT de 20 cm