Saltea MEMORY SENSATION FOAM 16 + 4 cm DORMIT de 20 cm

Saltea MEMORY SENSATION FOAM 16 + 4 cm DORMIT de 20 cm

571 RON 1 020 RON

Saltele de pat SENSATION FOAM fabricate din spumă poliuretanică de DORMIT cu o înăltime totală de 20 cm, saltele confecţionate din spumă pentru a vă oferi confort extraordinar pe timpul somnului. 

20 cm

4 cm

INALTA

MEDIE

spumă poliuretanică

95 Kg

Dormit

Garantie: 5 ani

RETUR: Da

Cantitate:

Salteaua Memory Foam SENSATION FOAM este fabricată din spumă poliuretanică de cea mai bună calitate. Salteaua SENSATION FOAM face parte din categoria MEMORY și are o înalțime totală de 20 cm.

Adaptabilitatea INALTA a acestei saltele SENSATION FOAM dată de cei 16 cm spumă poliuretanică și 4 cm de Memory Foam sporește mularea corectă pe corp, reducând punctele de presiune. 

FERMITATE MEDIE, COMODITATE MAXIMĂ

Fără presiuni, asa sunt saltelele SENSATION FOAM cu fermitate MEDIE, fabricate de DORMIT din MEMORY, se adaptează corpului tău fără ca acesta să se scufunde. Fermitatea MEDIE dată de salteaua din MEMORY este ideală pentru susţinearea corectă a coloanei vertebrale în poziţia corectă pe durata somnului, ceea ce ajută corpul să elibereze tensiunea acumulată în timpul zilei, proporţionând odihna sanatoasă

Cei 4 cm de spumă Memory Foam  vă oferă un confort extraordinar şi senzaţia de plutire. Pe salteua SENSATION FOAM fabricată de DORMIT veți gasi odihna mult dorită.

La fabricarea saltelei SENSATION FOAM s-a folosit spumă poliuretanică, este cel mai cunoscut tip de spumă utilizată la fabricarea saltelelor. Această spumă poliuretanică este disponibilă în diferite grade de duritate și densitate, așadar saltelele cu spumă poliuretanică pot fi personalizate în funcție de nevoile utilizatorului. Saltelele DORMIT din gama MEMORY cu acest finisaj sunt special fabricate pentru a oferi un confort maxim la prețuri deosebit de economice.

Ultimele produse vandute

1 637 RON - 55%
737 RON

Saltea Memory PREMIUM 18 + 8 cm Kennto de 26 cm

840 RON - 44%
470 RON

Saltea MEMORY SENSATION FOAM 14 + 2 cm DORMIT de 16 cm

1 532 RON - 55%
690 RON

Saltea Memory MAGNUM 18 + 8 cm Kennto de 26 cm

854 RON - 39%
521 RON

Saltea MEMORY CLOUD FOAM 18 + 2 cm DORMIT de 20 cm