Cu CALMA ne dezvoltam linia de productie din Spania, respectand standarde calitative  stricte care dau produselor noastre cea mai buna calitate. Din 1978 ne ajutam clientii sa obtina odihna mult dorita.

Marca CALMA a luat nastere in Romania, in anul 2011, cu obiectivul de a oferii populatiei romane, produse de inalta calitate, realizate cu ajutorul celor mai avansate tehnologii in materie de sisteme de odihna.

Liniile noastre de productie sunt dotate cu utilaje de ultima generatie si personal cu inalta calificare. Toate materialele folosite in confectionarea produselor noastre sunt testate, trecand teste de control al calitatii pentru a obtine un produs realmente garantat.

Prin proceduri care variaza de la injectarea sau taierea bucatilor de spuma poliuretanica sau vascoelastica, pana la ambalarea si roluirea saltelelor, trecand prin etape de taiere, de cusut ale benzilor 3D si cele decorative, cusut micropunct prin ultrasunete, umplutura cu diferite materiale textile, procese de inchidere si asamblare ale nucleelor si huselor, tratamente antialergice, dotam produsele CALMA cu proprietatile adecvate pentru a indeplinii exigentele functii pentru care au fost create.

In creearea diferitelor colectii de produse CALMA, ne bazam pe necesitatile clientilor nostrii, adaptandu-ne nevoilor si obiceiurilor acestora, ascultandu-i si facandu-i sa participe la evolutia noastra, ceea ce ne ajuta la atingerea obiectivelor in modul cel mai favorabil cu putinta, astfel clientul sa fie satisfacut de alegerea facuta si sa obtina odihna inegalabila, care fara nici un dubiu se va transforma intr-o rutina sanatoasa si placuta in viata lui.