Perna Cervicala ARGINT MEMORY

Perna Cervicala ARGINT MEMORY

Acest produs nu este în stock.

177 RON

Perna CERVICALA ARGINT - este o pernă ergonomică, ce se mulează pe conturul capului și susține coloana vertebrală în poziție corectă în timpul somnului.

Grosime: 7cm - 10cm

Fermitate: medie – tare

Garantie: 2 ani

Garantie: 5 ani

RETUR: Da

Cantitate:

 Perna CERVICALA ARGINTIU este o pernă ergonomică, ce se mulează pe conturul capului și susține coloana vertebrală în poziție corectă în timpul somnului. Prin forma sa, perna oferă un sprijin eficient pentru zona cervicală, coloana, cap, gât și umeri. Menținerea în formă naturală a coloanei in zona cefei și a gâtului, permite eliminarea punctelor de presiune și o irigare mai bună a creierului.

Grosime: 7cm - 10cm

Fermitate: medie – tare

Compozitie:

 Nucleul: Această pernă este confecționată integral din MemoryFoam Biogreen( densitate 50kg/mc), material ecologic ( realizat din lână, cocos, semințe, aloe vera și tratat cu uleiuri esențiale ) și non-toxic, care exclude amestecul de CFC ( clor-fluor-carbon) sau alte substanțe dăunătoare mediului.

 Husa: Este realizată din bumbac cu inserație de fir de argint ce combate toate formele de alergii și are proprietăți antibacteriene si antistatice.

 Perna are două zone de înălțime, destinate pentru două poziții de somn diferite:  

- înălțimea de 10cm este utilizată pentru poziția de somn lateralul corpului și compensează diferența umăr/cap; - înălțimea de 7cm este utilizată în cazul somnului pe spate, pentru susținerea corectă a cefei.

Datorită acestei perne dumneavoastră veți avea parte de un somn odihnitor.

Ultimele produse vandute

1 646 RON - 55%
741 RON

Saltea Memory PREMIUM 18 + 8 cm Kennto de 26 cm

844 RON - 46%
456 RON

Saltea MEMORY SENSATION FOAM 14 + 2 cm DORMIT de 16 cm

1 543 RON - 55%
694 RON

Saltea MEMORY MAGNUM 18 + 8 cm Kennto de 26 cm

1 215 RON - 55%
547 RON

Saltea Memory PREMIUM 14 + 4 cm Kennto de 18 cm