Saltea MEMORY HELSINKI 18 + 2 cm Silenze de 22 cm

Saltea MEMORY HELSINKI 18 + 2 cm Silenze de 22 cm

rating Citiți review-ul
Rating mediu: 8/10 - Număr review-uri: 1
728 RON 1 299 RON

Pe salteaua MEMORY HELSINKI fabricată de Silenze cu grosime de 22 cm din spumă poliuretanică, veți beneficia de un somn sănătos și suport corect pentru columna vertebrala. 

22 cm

2 cm

MEDIE

FERMA

spumă poliuretanică

105 Kg

Silenze

Garantie: 5 ani

RETUR: Da

Cantitate:

Salteaua Memory Foam HELSINKI este fabricată din spumă poliuretanică de cea mai bună calitate. Salteaua HELSINKI face parte din categoria MEMORY și are o înalțime totală de 22 cm.

Adaptabilitatea MEDIE a acestei saltele HELSINKI dată de cei 18 cm spumă poliuretanică și 2 cm de Memory Foam sporește mularea corectă pe corp, reducând punctele de presiune. 

Rigiditatea FERMA a saltelei cu Memory Foam, fabricată de Silenze, HELSINKI este excelentă pentru un somn sănătos, ajută salteaua să mențină corpul în poziția corectă pe durata odihnei, ceea ce ne va ajută să evităm contracturile deoarece coloana vertebrală se va menţine într-o poziţie naturală. Salteaua Memory Foam HELSINKI se adaptează morfologiei corpuluii, saltea ideală pentru odihnă sănătoasă.

Cei 2 cm de spumă Memory Foam  vă oferă un confort extraordinar şi senzaţia de plutire. Pe salteua HELSINKI fabricată de Silenze veți gasi odihna mult dorită.

La fabricarea saltelei HELSINKI s-a folosit spumă poliuretanică, este cel mai cunoscut tip de spumă utilizată la fabricarea saltelelor. Această spumă poliuretanică este disponibilă în diferite grade de duritate și densitate, așadar saltelele cu spumă poliuretanică pot fi personalizate în funcție de nevoile utilizatorului. Saltelele Silenze din gama MEMORY cu acest finisaj sunt special fabricate pentru a oferi un confort maxim la prețuri deosebit de economice.

Review-uri

ratingFoarte mulțumită
CECILIA C.  18/06/2018Am cumpărat salteaua acum două săptămâni. Nu vine rulată, vine ambalată în două folii de plastic, foarte rezistente. A venit ceva murdară folia, dar salteua era impecabilă. E ceea ce cautam, cam scumpă, dar eu cred ca merită banii. Am dormit foarte bine din prima noapte.


Ultimele produse vandute

1 637 RON - 55%
737 RON

Saltea Memory PREMIUM 18 + 8 cm Kennto de 26 cm

1 532 RON - 55%
689 RON

Saltea Memory MAGNUM 18 + 8 cm Kennto de 26 cm

1 034 RON - 55%
465 RON

Saltea Memory MAGNUM 18 + 2 cm Kennto de 20 cm

1 299 RON - 44%
728 RON

Saltea MEMORY HELSINKI 18 + 2 cm Silenze de 22 cm