Saltea MEMORY HELSINKI 18 + 2 cm Silenze de 22 cm

Saltea MEMORY HELSINKI 18 + 2 cm Silenze de 22 cm

rating Citiți review-ul
Rating mediu: 8/10 - Număr review-uri: 1
729 RON 1 301 RON

Saltele de pat HELSINKI fabricate din spumă poliuretanică de Silenze cu o înăltime totală de 22 cm, saltele confecţionate din spumă pentru a vă oferi confort extraordinar pe timpul somnului. 

22 cm

2 cm

MEDIE

FERMA

spumă poliuretanică

105 Kg

Silenze

Garantie: 5 ani

RETUR: Da

Cantitate:

Salteaua Memory Foam HELSINKI este fabricată din spumă poliuretanică de cea mai bună calitate. Salteaua HELSINKI face parte din categoria MEMORY și are o înalțime totală de 22 cm.

Adaptabilitatea MEDIE a acestei saltele HELSINKI dată de cei 18 cm spumă poliuretanică și 2 cm de Memory Foam sporește mularea corectă pe corp, reducând punctele de presiune. 

Rigiditatea FERMA a saltelei cu Memory Foam, fabricată de Silenze, HELSINKI este excelentă pentru un somn sănătos, ajută salteaua să mențină corpul în poziția corectă pe durata odihnei, ceea ce ne va ajută să evităm contracturile deoarece coloana vertebrală se va menţine într-o poziţie naturală. Salteaua Memory Foam HELSINKI se adaptează morfologiei corpuluii, saltea ideală pentru odihnă sănătoasă.

Cu ajutorul stratului de Memory Foam de 2 cm, salteaua HELSINKI reglează temperatura corpului în timpul somnului. Datorită acestei spume salteua este ortopedică, aceasta calitatea asigură confortul absolut în timpul somnului fără tensiune musculară, în orice poziție.

Saltelele care au miezul fabricat în spumă poliuretanică, cum este cazul acestei saltele Silenze HELSINKI de tip MEMORY, sunt foarte durabile în timp. Recomandate persoanelor cu greutate mai mare. Pe salteaua HELSINKI nu simţiți mişcările partenerului.

Saltelele Silenze din gama MEMORY cu acest finisaj sunt special fabricate pentru a oferi un confort maxim la prețuri deosebit de economice.

Review-uri

ratingFoarte mulțumită
CECILIA C.  18/06/2018Am cumpărat salteaua acum două săptămâni. Nu vine rulată, vine ambalată în două folii de plastic, foarte rezistente. A venit ceva murdară folia, dar salteua era impecabilă. E ceea ce cautam, cam scumpă, dar eu cred ca merită banii. Am dormit foarte bine din prima noapte.


Ultimele produse vandute

1 646 RON - 55%
741 RON

Saltea Memory PREMIUM 18 + 8 cm Kennto de 26 cm

844 RON - 46%
456 RON

Saltea MEMORY SENSATION FOAM 14 + 2 cm DORMIT de 16 cm

1 543 RON - 55%
694 RON

Saltea MEMORY MAGNUM 18 + 8 cm Kennto de 26 cm

1 215 RON - 55%
547 RON

Saltea Memory PREMIUM 14 + 4 cm Kennto de 18 cm