Saltea MEMORY LIMA 18 + 2 cm Silenze de 22 cm

Saltea MEMORY LIMA 18 + 2 cm Silenze de 22 cm

TRANSPORT GRATUIT

734 RON 1 311 RON

Pe salteaua MEMORY LIMA fabricată de Silenze cu grosime de 22 cm din spumă poliuretanică, veți beneficia de un somn sănătos și suport corect pentru columna vertebrala. 

22 cm

2 cm

INALTA

FERMA

spumă poliuretanică

90 Kg

Silenze

Garantie: 5 ani

RETUR: Da

Cantitate:

Salteaua Memory Foam LIMA este fabricată din spumă poliuretanică de cea mai bună calitate. Salteaua LIMA face parte din categoria MEMORY și are o înalțime totală de 22 cm.

Adaptabilitatea INALTA a acestei saltele LIMA dată de cei 18 cm spumă poliuretanică și 2 cm de Memory Foam sporește mularea corectă pe corp, reducând punctele de presiune. 

Rigiditatea FERMA a saltelei cu Memory Foam, fabricată de Silenze, LIMA este excelentă pentru un somn sănătos, ajută salteaua să mențină corpul în poziția corectă pe durata odihnei, ceea ce ne va ajută să evităm contracturile deoarece coloana vertebrală se va menţine într-o poziţie naturală. Salteaua Memory Foam LIMA se adaptează morfologiei corpuluii, saltea ideală pentru odihnă sănătoasă.

Stratul de Memory Foam este folositor la o odihnă adaptabilă și ergonomică, reducând punctele de presiune ale corpului în timpul somnului. Salteaua LIMA Memory Foam de 2 cm vă va ajuta sa aveți un somn profund si odihnitor. Datorită presiunii Memory Foam asupra corpului, circulația sângelui se imbunătățeste, ameliorând în acest fel regenerarea țesuturilor. 

Saltelele care au miezul fabricat în spumă poliuretanică, cum este cazul acestei saltele Silenze LIMA de tip MEMORY, sunt foarte durabile în timp. Recomandate persoanelor cu greutate mai mare. Pe salteaua LIMA nu simţiți mişcările partenerului.

Saltelele Silenze din gama MEMORY cu acest finisaj sunt special fabricate pentru a oferi un confort maxim la prețuri deosebit de economice.

Ultimele produse vandute

1 514 RON - 52%
727 RON

Saltea MEMORY PREMIUM 18 + 8 cm Kennto de 26 cm

803 RON - 46%
433 RON

Saltea MEMORY SENSATION FOAM 14 + 2 cm DORMIT de 16 cm

1 487 RON - 52%
714 RON

Saltea MEMORY MAGNUM 18 + 8 cm Kennto de 26 cm

991 RON - 52%
476 RON

Saltea MEMORY MAGNUM 18 + 2 cm Kennto de 20 cm