Saltea Memory MIAMI 18 + 8 cm de 29 cm

Saltea Memory MIAMI 18 + 8 cm de 29 cm

765 RON 1 821 RON

Saltea de pat MIAMI confecţionată de Calma din spumă poliuretanică HR, această spumă face din aceasta o saltea ortopedică si anatamică, cu o înalţime totală de 29 cm, ajută la circulația normală a sangelui.

29 cm

8 cm

INALTA

MEDIE

spumă poliuretanică

115 Kg

Calma

Garantie: 5 ani

RETUR: Da

Cantitate:

Salteaua Memory Foam MIAMI este fabricată din spumă poliuretanică de cea mai bună calitate. Salteaua MIAMI face parte din categoria Memory și are o înalțime totală de 29 cm.

Adaptabilitatea INALTA a acestei saltele MIAMI dată de cei 18 cm spumă poliuretanică și 8 cm de Memory Foam sporește mularea corectă pe corp, reducând punctele de presiune. 

FERMITATE MEDIE, COMODITATE MAXIMĂ

Fără presiuni, asa sunt saltelele MIAMI cu fermitate MEDIE, fabricate de Calma din Memory, se adaptează corpului tău fără ca acesta să se scufunde. Fermitatea MEDIE dată de salteaua din Memory este ideală pentru susţinearea corectă a coloanei vertebrale în poziţia corectă pe durata somnului, ceea ce ajută corpul să elibereze tensiunea acumulată în timpul zilei, proporţionând odihna sanatoasă

Saltelele Memory Foam sunt fabricate cu cea mai recentă tehnologie, fiind cele mai moderne produse. Spuma Memory Foam asigură un confort mare, ajută la distribuirea greutății corporale pe toată suprafața saltelei, reducând punctele de presiune. Prin urmare, indiferent de greutatea corporală, salteaua de Spuma Memory Foam își va menține forma inițială, oferind un confort optim și un somn odihnitor. Materialul Memory Foam are proprietăți antialergice, antibacteriene și antitranspirante, proprietăți care ajută salteaua Memory Foam MIAMI să ne asigure bunăstarea odihnei noastre. La fabricarea saltelei MIAMI s-a folosit spumă poliuretanică, este cel mai cunoscut tip de spumă utilizată la fabricarea saltelelor. Această spumă poliuretanică este disponibilă în diferite grade de duritate și densitate, așadar saltelele cu spumă poliuretanică pot fi personalizate în funcție de nevoile utilizatorului. Saltelele Calma din gama Memory cu acest finisaj sunt special fabricate pentru a oferi un confort maxim la prețuri deosebit de economice.

Ultimele produse vandute

840 RON - 50%
420 RON

Saltea Memory SENSATION FOAM 14 + 2 cm de 16 cm

1 821 RON - 58%
765 RON

Saltea Memory MIAMI 18 + 8 cm de 29 cm

978 RON - 50%
489 RON

Saltea Memory CLOUD FOAM 18 + 2 cm de 20 cm

OldPrice

54 RON

Perna HYPO ALLERGENIC MEDICAL