Saltea Memory MIAMI 18 + 8 cm Silenze de 29 cm

Saltea Memory MIAMI 18 + 8 cm Silenze de 29 cm

1 006 RON 1 797 RON

Saltele de pat MIAMI fabricate din spumă poliuretanică de Silenze cu o înăltime totală de 29 cm, saltele confecţionate din spumă pentru a vă oferi confort extraordinar pe timpul somnului. 

29 cm

8 cm

INALTA

MEDIE

spumă poliuretanică

115 Kg

Silenze

Garantie: 5 ani

RETUR: Da

Cantitate:

Salteaua Memory Foam MIAMI este fabricată din spumă poliuretanică de cea mai bună calitate. Salteaua MIAMI face parte din categoria Memory și are o înalțime totală de 29 cm.

Adaptabilitatea INALTA a acestei saltele MIAMI dată de cei 18 cm spumă poliuretanică și 8 cm de Memory Foam sporește mularea corectă pe corp, reducând punctele de presiune. 

FERMITATE MEDIE, COMODITATE MAXIMĂ

Fără presiuni, asa sunt saltelele MIAMI cu fermitate MEDIE, fabricate de Silenze din Memory, se adaptează corpului tău fără ca acesta să se scufunde. Fermitatea MEDIE dată de salteaua din Memory este ideală pentru susţinearea corectă a coloanei vertebrale în poziţia corectă pe durata somnului, ceea ce ajută corpul să elibereze tensiunea acumulată în timpul zilei, proporţionând odihna sanatoasă

Stratul de Memory Foam este folositor la o odihnă adaptabilă și ergonomică, reducând punctele de presiune ale corpului în timpul somnului. Salteaua MIAMI Memory Foam de 8 cm vă va ajuta sa aveți un somn profund si odihnitor. Datorită presiunii Memory Foam asupra corpului, circulația sângelui se imbunătățeste, ameliorând în acest fel regenerarea țesuturilor. 

La fabricarea saltelei MIAMI s-a folosit spumă poliuretanică, este cel mai cunoscut tip de spumă utilizată la fabricarea saltelelor. Această spumă poliuretanică este disponibilă în diferite grade de duritate și densitate, așadar saltelele cu spumă poliuretanică pot fi personalizate în funcție de nevoile utilizatorului. Saltelele Silenze din gama Memory cu acest finisaj sunt special fabricate pentru a oferi un confort maxim la prețuri deosebit de economice.

Ultimele produse vandute

1 637 RON - 55%
737 RON

Saltea Memory PREMIUM 18 + 8 cm Kennto de 26 cm

840 RON - 44%
470 RON

Saltea MEMORY SENSATION FOAM 14 + 2 cm DORMIT de 16 cm

1 532 RON - 55%
690 RON

Saltea Memory MAGNUM 18 + 8 cm Kennto de 26 cm

854 RON - 39%
521 RON

Saltea MEMORY CLOUD FOAM 18 + 2 cm DORMIT de 20 cm