Saltea MEMORY TOKYO 18 + 6 cm Silenze de 26 cm

Saltea MEMORY TOKYO 18 + 6 cm Silenze de 26 cm

TRANSPORT GRATUIT

906 RON 1 618 RON

Pe salteaua MEMORY TOKYO fabricată de Silenze cu grosime de 26 cm din spumă poliuretanică, veți beneficia de un somn sănătos și suport corect pentru columna vertebrala. 

26 cm

6 cm

INALTA

MEDIE

spumă poliuretanică

115 Kg

Silenze

Garantie: 5 ani

RETUR: Da

Cantitate:

Salteaua Memory Foam TOKYO este fabricată din spumă poliuretanică de cea mai bună calitate. Salteaua TOKYO face parte din categoria MEMORY și are o înalțime totală de 26 cm.

Adaptabilitatea INALTA a acestei saltele TOKYO dată de cei 18 cm spumă poliuretanică și 6 cm de Memory Foam sporește mularea corectă pe corp, reducând punctele de presiune. 

FERMITATE MEDIE, COMODITATE MAXIMĂ

Fără presiuni, asa sunt saltelele TOKYO cu fermitate MEDIE, fabricate de Silenze din MEMORY, se adaptează corpului tău fără ca acesta să se scufunde. Fermitatea MEDIE dată de salteaua din MEMORY este ideală pentru susţinearea corectă a coloanei vertebrale în poziţia corectă pe durata somnului, ceea ce ajută corpul să elibereze tensiunea acumulată în timpul zilei, proporţionând odihna sanatoasă

Cu ajutorul stratului de Memory Foam de 6 cm, salteaua TOKYO reglează temperatura corpului în timpul somnului. Datorită acestei spume salteua este ortopedică, aceasta calitatea asigură confortul absolut în timpul somnului fără tensiune musculară, în orice poziție.

La fabricarea saltelei TOKYO s-a folosit spumă poliuretanică, este cel mai cunoscut tip de spumă utilizată la fabricarea saltelelor. Această spumă poliuretanică este disponibilă în diferite grade de duritate și densitate, așadar saltelele cu spumă poliuretanică pot fi personalizate în funcție de nevoile utilizatorului. Saltelele Silenze din gama MEMORY cu acest finisaj sunt special fabricate pentru a oferi un confort maxim la prețuri deosebit de economice.

Ultimele produse vandute

1 514 RON - 52%
727 RON

Saltea MEMORY PREMIUM 18 + 8 cm Kennto de 26 cm

803 RON - 46%
433 RON

Saltea MEMORY SENSATION FOAM 14 + 2 cm DORMIT de 16 cm

1 487 RON - 52%
714 RON

Saltea MEMORY MAGNUM 18 + 8 cm Kennto de 26 cm

991 RON - 52%
476 RON

Saltea MEMORY MAGNUM 18 + 2 cm Kennto de 20 cm