Saltea Memory DUBLIN PREMIUM 14 + 2 cm de 18 cm

Saltea Memory DUBLIN PREMIUM 14 + 2 cm de 18 cm

rating Citiți review-ul
Rating mediu: 10/10 - Număr review-uri: 1
650 RON 1 161 RON

Saltele de pat DUBLIN PREMIUM fabricate din spumă poliuretanică de Calma cu o înăltime totală de 18 cm, saltele confecţionate din spumă pentru a vă oferi confort extraordinar pe timpul somnului. 

18 cm

2 cm

MEDIE

FERMA

spumă poliuretanică

95 Kg

Calma

Garantie: 5 ani

RETUR: Da

Cantitate:

Salteaua Memory Foam DUBLIN PREMIUM este fabricată din spumă poliuretanică de cea mai bună calitate. Salteaua DUBLIN PREMIUM face parte din categoria Memory și are o înalțime totală de 18 cm.

Adaptabilitatea MEDIE a acestei saltele DUBLIN PREMIUM dată de cei 14 cm spumă poliuretanică și 2 cm de Memory Foam sporește mularea corectă pe corp, reducând punctele de presiune. 

Rigiditatea FERMA a saltelei cu Memory Foam, fabricată de Calma, DUBLIN PREMIUM este excelentă pentru un somn sănătos, ajută salteaua să mențină corpul în poziția corectă pe durata odihnei, ceea ce ne va ajută să evităm contracturile deoarece coloana vertebrală se va menţine într-o poziţie naturală. Salteaua Memory Foam DUBLIN PREMIUM se adaptează morfologiei corpuluii, saltea ideală pentru odihnă sănătoasă.

Stratul de Memory Foam este folositor la o odihnă adaptabilă și ergonomică, reducând punctele de presiune ale corpului în timpul somnului. Salteaua DUBLIN PREMIUM Memory Foam de 2 cm vă va ajuta sa aveți un somn profund si odihnitor. Datorită presiunii Memory Foam asupra corpului, circulația sângelui se imbunătățeste, ameliorând în acest fel regenerarea țesuturilor. 

Saltelele care au miezul fabricat în spumă poliuretanică, cum este cazul acestei saltele Calma DUBLIN PREMIUM de tip Memory, sunt foarte durabile în timp. Recomandate persoanelor cu greutate mai mare. Pe salteaua DUBLIN PREMIUM nu simţiți mişcările partenerului.

Saltelele Calma din gama Memory cu acest finisaj sunt special fabricate pentru a oferi un confort maxim la prețuri deosebit de economice.

Review-uri

ratingSuper saltea!
Adrian C.  19/06/2018Esta perfectă! Am căutat destul și adevarul e că am dat de salteaua perfectă. Aveam una de arcuri, câta diferență!!!


Ultimele produse vandute

840 RON - 44%
471 RON

Saltea MEMORY SENSATION FOAM 14 + 2 cm de 16 cm

1 674 RON - 55%
754 RON

Saltea Memory PREMIUM 18 + 8 cm de 26 cm

1 821 RON - 44%
1 019 RON

Saltea Memory MIAMI 18 + 8 cm de 29 cm

978 RON - 44%
548 RON

Saltea MEMORY CLOUD FOAM 18 + 2 cm de 20 cm