Saltea MEMORY IBIZA BASIC 14 + 4 cm Silenze de 20 cm

Saltea MEMORY IBIZA BASIC 14 + 4 cm Silenze de 20 cm

TRANSPORT GRATUIT

rating Citiți review-ul
Rating mediu: 10/10 - Număr review-uri: 1
600 RON 1 201 RON

Pe salteaua MEMORY IBIZA BASIC fabricată de Silenze cu grosime de 20 cm din spumă poliuretanică, veți beneficia de un somn sănătos și suport corect pentru columna vertebrala. 

20 cm

4 cm

INALTA

MEDIE

spumă poliuretanică

85 Kg

Silenze

Garantie: 5 ani

RETUR: Da

Cantitate:

Salteaua Memory Foam IBIZA BASIC este fabricată din spumă poliuretanică de cea mai bună calitate. Salteaua IBIZA BASIC face parte din categoria MEMORY și are o înalțime totală de 20 cm.

Adaptabilitatea INALTA a acestei saltele IBIZA BASIC dată de cei 14 cm spumă poliuretanică și 4 cm de Memory Foam sporește mularea corectă pe corp, reducând punctele de presiune. 

FERMITATE MEDIE, COMODITATE MAXIMĂ

Fără presiuni, asa sunt saltelele IBIZA BASIC cu fermitate MEDIE, fabricate de Silenze din MEMORY, se adaptează corpului tău fără ca acesta să se scufunde. Fermitatea MEDIE dată de salteaua din MEMORY este ideală pentru susţinearea corectă a coloanei vertebrale în poziţia corectă pe durata somnului, ceea ce ajută corpul să elibereze tensiunea acumulată în timpul zilei, proporţionând odihna sanatoasă

Stratul de Memory Foam este folositor la o odihnă adaptabilă și ergonomică, reducând punctele de presiune ale corpului în timpul somnului. Salteaua IBIZA BASIC Memory Foam de 4 cm vă va ajuta sa aveți un somn profund si odihnitor. Datorită presiunii Memory Foam asupra corpului, circulația sângelui se imbunătățeste, ameliorând în acest fel regenerarea țesuturilor. 

La fabricarea saltelei IBIZA BASIC s-a folosit spumă poliuretanică, este cel mai cunoscut tip de spumă utilizată la fabricarea saltelelor. Această spumă poliuretanică este disponibilă în diferite grade de duritate și densitate, așadar saltelele cu spumă poliuretanică pot fi personalizate în funcție de nevoile utilizatorului. Saltelele Silenze din gama MEMORY cu acest finisaj sunt special fabricate pentru a oferi un confort maxim la prețuri deosebit de economice.

Review-uri

Elena I.
06/06/2019

Achizitie verificata
Cea mai buna saltea
rating

Imi place, am comandat aceasta saltea de 3 ori, pentru mine si alti prieteni. Momentan, se mentine bine, o am pe prim de aproape 2 ani.


Ultimele produse vandute

1 514 RON - 52%
727 RON

Saltea MEMORY PREMIUM 18 + 8 cm Kennto de 26 cm

803 RON - 46%
433 RON

Saltea MEMORY SENSATION FOAM 14 + 2 cm DORMIT de 16 cm

1 487 RON - 52%
714 RON

Saltea MEMORY MAGNUM 18 + 8 cm Kennto de 26 cm

991 RON - 52%
476 RON

Saltea MEMORY MAGNUM 18 + 2 cm Kennto de 20 cm