Saltea Memory BALI BASIC 14 + 6 cm de 22 cm

Saltea Memory BALI BASIC 14 + 6 cm de 22 cm

796 RON 1 421 RON

Saltele de pat BALI BASIC fabricate din spumă poliuretanică de Calma cu o înăltime totală de 22 cm, saltele confecţionate din spumă pentru a vă oferi confort extraordinar pe timpul somnului. 

22 cm

6 cm

INALTA

MEDIE

spumă poliuretanică

90 Kg

Calma

Garantie: 5 ani

RETUR: Da

Cantitate:

Salteaua Memory Foam BALI BASIC este fabricată din spumă poliuretanică de cea mai bună calitate. Salteaua BALI BASIC face parte din categoria Memory și are o înalțime totală de 22 cm.

Adaptabilitatea INALTA a acestei saltele BALI BASIC dată de cei 14 cm spumă poliuretanică și 6 cm de Memory Foam sporește mularea corectă pe corp, reducând punctele de presiune. 

FERMITATE MEDIE, COMODITATE MAXIMĂ

Fără presiuni, asa sunt saltelele BALI BASIC cu fermitate MEDIE, fabricate de Calma din Memory, se adaptează corpului tău fără ca acesta să se scufunde. Fermitatea MEDIE dată de salteaua din Memory este ideală pentru susţinearea corectă a coloanei vertebrale în poziţia corectă pe durata somnului, ceea ce ajută corpul să elibereze tensiunea acumulată în timpul zilei, proporţionând odihna sanatoasă

Saltelele Memory Foam sunt fabricate cu cea mai recentă tehnologie, fiind cele mai moderne produse. Spuma Memory Foam asigură un confort mare, ajută la distribuirea greutății corporale pe toată suprafața saltelei, reducând punctele de presiune. Prin urmare, indiferent de greutatea corporală, salteaua de Spuma Memory Foam își va menține forma inițială, oferind un confort optim și un somn odihnitor. Materialul Memory Foam are proprietăți antialergice, antibacteriene și antitranspirante, proprietăți care ajută salteaua Memory Foam BALI BASIC să ne asigure bunăstarea odihnei noastre. La fabricarea saltelei BALI BASIC s-a folosit spumă poliuretanică, este cel mai cunoscut tip de spumă utilizată la fabricarea saltelelor. Această spumă poliuretanică este disponibilă în diferite grade de duritate și densitate, așadar saltelele cu spumă poliuretanică pot fi personalizate în funcție de nevoile utilizatorului. Saltelele Calma din gama Memory cu acest finisaj sunt special fabricate pentru a oferi un confort maxim la prețuri deosebit de economice.

Ultimele produse vandute

840 RON - 44%
471 RON

Saltea MEMORY SENSATION FOAM 14 + 2 cm de 16 cm

1 674 RON - 55%
754 RON

Saltea Memory PREMIUM 18 + 8 cm de 26 cm

1 821 RON - 44%
1 019 RON

Saltea Memory MIAMI 18 + 8 cm de 29 cm

978 RON - 44%
548 RON

Saltea MEMORY CLOUD FOAM 18 + 2 cm de 20 cm