Saltea Memory FEELING FOAM 10 + 2 cm de 12 cm

Saltea Memory FEELING FOAM 10 + 2 cm de 12 cm

rating 7 review-uri
Rating mediu: 9/10 - Număr review-uri: 7
299 RON 747 RON

Saltea de pat FEELING FOAM confecţionată de DORMIT din spumă poliuretanică HR, această spumă face din aceasta o saltea ortopedică si anatamică, cu o înalţime totală de 12 cm, ajută la circulația normală a sangelui.

12 cm

2 cm

INALTA

FERMA

spumă poliuretanică

80 Kg

Dormit

Garantie: 5 ani

RETUR: Da

Cantitate:

Salteaua Memory Foam FEELING FOAM este fabricată din spumă poliuretanică de cea mai bună calitate. Salteaua FEELING FOAM face parte din categoria Memory și are o înalțime totală de 12 cm.

Adaptabilitatea INALTA a acestei saltele FEELING FOAM dată de cei 10 cm spumă poliuretanică și 2 cm de Memory Foam sporește mularea corectă pe corp, reducând punctele de presiune. 

Rigiditatea FERMA a saltelei cu Memory Foam, fabricată de DORMIT, FEELING FOAM este excelentă pentru un somn sănătos, ajută salteaua să mențină corpul în poziția corectă pe durata odihnei, ceea ce ne va ajută să evităm contracturile deoarece coloana vertebrală se va menţine într-o poziţie naturală. Salteaua Memory Foam FEELING FOAM se adaptează morfologiei corpuluii, saltea ideală pentru odihnă sănătoasă.

Stratul de Memory Foam este folositor la o odihnă adaptabilă și ergonomică, reducând punctele de presiune ale corpului în timpul somnului. Salteaua FEELING FOAM Memory Foam de 2 cm vă va ajuta sa aveți un somn profund si odihnitor. Datorită presiunii Memory Foam asupra corpului, circulația sângelui se imbunătățeste, ameliorând în acest fel regenerarea țesuturilor. 

Saltelele care au miezul fabricat în spumă poliuretanică, cum este cazul acestei saltele DORMIT FEELING FOAM de tip Memory, sunt foarte durabile în timp. Recomandate persoanelor cu greutate mai mare. Pe salteaua FEELING FOAM nu simţiți mişcările partenerului.

Saltelele DORMIT din gama Memory cu acest finisaj sunt special fabricate pentru a oferi un confort maxim la prețuri deosebit de economice.

Review-uri

ratingRecomand
Roxana N.  04/07/2018Foarte buna. Am cumparat-o pentru ca mi-a recomandat-o o prietana, adevarul e ca dorm foarte bine pe ea.
ratingPerfecta
Laura S.  02/07/2018Am cumparat aceasta saltea memory acum doua luni. Este foarte confortabila, se doarme foarte bine pe ea. Mi-a ajuns cam tarziu, dar a fost o problema cu adresa.. O recomand.
ratingFoarte multumit
Alex C.  20/06/2018Foarte multumit
ratingRecomand cu incredere
Amelia P.  20/06/2018Saltea cu memorie asa cum cautam, foarte confortabila. Recomand
ratingPerfecta
ALINA P.  15/06/2018Am cumparat o saltea cu memorie si sunt incantata. Sper sa o tina tot asa, de cand o ma trezesc mult mai odihnita.
ratingRecomand
ILEANA M.  12/06/2018

Am cumpărat salteaua asta pentru că am probleme serioase cu spatele. Deocamtadată e cam tare, dar mă simt mai bine, mă trezesc mult mai odihnită .

ratingDestul de ok
MARIAN B.  18/06/2018E destul de bună. Am cumpărat-o la un preț foarte ieftin, sper să nu să lase la mijloc.
  


Ultimele produse vandute

840 RON - 60%
336 RON

Saltea Memory SENSATION FOAM 14 + 2 cm de 16 cm

OldPrice

54 RON

Perna HYPO ALLERGENIC MEDICAL

977 RON - 50%
489 RON

Saltea Memory CLOUD FOAM 18 + 2 cm de 20 cm

826 RON - 50%
413 RON

Saltea Spumă CLOUD FOAM de 18 cm