Saltea MEMORY SENSATION FOAM 14 + 2 cm DORMIT de 16 cm

Saltea MEMORY SENSATION FOAM 14 + 2 cm DORMIT de 16 cm

TRANSPORT GRATUIT

rating 6 review-uri
Rating mediu: 10/10 - Număr review-uri: 6
433 RON 803 RON

Saltele de pat SENSATION FOAM fabricate din spumă poliuretanică de DORMIT cu o înăltime totală de 16 cm, saltele confecţionate din spumă pentru a vă oferi confort extraordinar pe timpul somnului. 

16 cm

2 cm

INALTA

FERMA

spumă poliuretanică

85 Kg

Dormit

Garantie: 5 ani

RETUR: Da

Cantitate:

Salteaua Memory Foam SENSATION FOAM este fabricată din spumă poliuretanică de cea mai bună calitate. Salteaua SENSATION FOAM face parte din categoria MEMORY și are o înalțime totală de 16 cm.

Adaptabilitatea INALTA a acestei saltele SENSATION FOAM dată de cei 14 cm spumă poliuretanică și 2 cm de Memory Foam sporește mularea corectă pe corp, reducând punctele de presiune. 

Rigiditatea FERMA a saltelei cu Memory Foam, fabricată de DORMIT, SENSATION FOAM este excelentă pentru un somn sănătos, ajută salteaua să mențină corpul în poziția corectă pe durata odihnei, ceea ce ne va ajută să evităm contracturile deoarece coloana vertebrală se va menţine într-o poziţie naturală. Salteaua Memory Foam SENSATION FOAM se adaptează morfologiei corpuluii, saltea ideală pentru odihnă sănătoasă.

Saltelele Memory Foam sunt fabricate cu cea mai recentă tehnologie, fiind cele mai moderne produse. Spuma Memory Foam asigură un confort mare, ajută la distribuirea greutății corporale pe toată suprafața saltelei, reducând punctele de presiune. Prin urmare, indiferent de greutatea corporală, salteaua de Spuma Memory Foam își va menține forma inițială, oferind un confort optim și un somn odihnitor. Materialul Memory Foam are proprietăți antialergice, antibacteriene și antitranspirante, proprietăți care ajută salteaua Memory Foam SENSATION FOAM să ne asigure bunăstarea odihnei noastre. La fabricarea saltelei SENSATION FOAM s-a folosit spumă poliuretanică, este cel mai cunoscut tip de spumă utilizată la fabricarea saltelelor. Această spumă poliuretanică este disponibilă în diferite grade de duritate și densitate, așadar saltelele cu spumă poliuretanică pot fi personalizate în funcție de nevoile utilizatorului. Saltelele DORMIT din gama MEMORY cu acest finisaj sunt special fabricate pentru a oferi un confort maxim la prețuri deosebit de economice.

Review-uri

Mihai B.
02/07/2018

Achizitie verificata
Foarte buna
rating

Saltea de calitate. Are doar 2cm de memory dar se simte destul. Multumesc foarte mult
Mihai D.
17/06/2018

Achizitie verificata
Foarte multumit
rating

Foarte mul?umit de saltea... ma ajutat sa dorm linistit fara sa ma trezesc de dureri de spate. Foarte multumit. A ajuns la timp, totul perfect si fara defecte
Vlad S.
17/06/2018

Achizitie verificata
Recomand
rating

Saltea cu memorie, are doar 2cm de memory dar se simte foarte confortabila. Livrarea ok
Mirabela S.
15/06/2018

Achizitie verificata
Multumita
rating

Sunt atat de multumita de salteaua pe care am cumparat-o, acum dorm normal in sfarsit, din prima noapte (un vine rulata). Este destul de ferma, dar dorm foarte bine. Este super super super
Alexandru N.
15/06/2018

Achizitie verificata
Recomand
rating

O saltea de calitate, este foarte comoda, tine spatele drept, nu am dureri, o recomand cu incredere.
Daniel T.
13/06/2018

Achizitie verificata
Multumit
rating

Are 2 cm de memorie, îsi face bine treaba. Am cumparat-o acum 5 zile, am dormit foarte bine de atunci, sa vedem cum se comporta. E destul de dura.Ultimele produse vandute

1 514 RON - 52%
727 RON

Saltea MEMORY PREMIUM 18 + 8 cm Kennto de 26 cm

803 RON - 46%
433 RON

Saltea MEMORY SENSATION FOAM 14 + 2 cm DORMIT de 16 cm

1 487 RON - 52%
714 RON

Saltea MEMORY MAGNUM 18 + 8 cm Kennto de 26 cm

991 RON - 52%
476 RON

Saltea MEMORY MAGNUM 18 + 2 cm Kennto de 20 cm