Saltea Memory SENSATION FOAM 14 + 2 cm de 16 cm

Saltea Memory SENSATION FOAM 14 + 2 cm de 16 cm

rating 6 review-uri
Rating mediu: 10/10 - Număr review-uri: 6
336 RON 840 RON

Salteaua Memory SENSATION FOAM de 16 cm fabricată de DORMIT ameliorează durerile de spate cu ajutorul stratului de 2 cm spumă cu memorie si miezul din spumă poliuretanică.

16 cm

2 cm

INALTA

FERMA

spumă poliuretanică

85 Kg

Dormit

Garantie: 5 ani

RETUR: Da

Cantitate:

Salteaua Memory Foam SENSATION FOAM este fabricată din spumă poliuretanică de cea mai bună calitate. Salteaua SENSATION FOAM face parte din categoria Memory și are o înalțime totală de 16 cm.

Adaptabilitatea INALTA a acestei saltele SENSATION FOAM dată de cei 14 cm spumă poliuretanică și 2 cm de Memory Foam sporește mularea corectă pe corp, reducând punctele de presiune. 

Rigiditatea FERMA a saltelei cu Memory Foam, fabricată de DORMIT, SENSATION FOAM este excelentă pentru un somn sănătos, ajută salteaua să mențină corpul în poziția corectă pe durata odihnei, ceea ce ne va ajută să evităm contracturile deoarece coloana vertebrală se va menţine într-o poziţie naturală. Salteaua Memory Foam SENSATION FOAM se adaptează morfologiei corpuluii, saltea ideală pentru odihnă sănătoasă.

Stratul de Memory Foam este folositor la o odihnă adaptabilă și ergonomică, reducând punctele de presiune ale corpului în timpul somnului. Salteaua SENSATION FOAM Memory Foam de 2 cm vă va ajuta sa aveți un somn profund si odihnitor. Datorită presiunii Memory Foam asupra corpului, circulația sângelui se imbunătățeste, ameliorând în acest fel regenerarea țesuturilor.  La fabricarea saltelei SENSATION FOAM s-a folosit spumă poliuretanică, este cel mai cunoscut tip de spumă utilizată la fabricarea saltelelor. Această spumă poliuretanică este disponibilă în diferite grade de duritate și densitate, așadar saltelele cu spumă poliuretanică pot fi personalizate în funcție de nevoile utilizatorului. Saltelele DORMIT din gama Memory cu acest finisaj sunt special fabricate pentru a oferi un confort maxim la prețuri deosebit de economice.

Review-uri

ratingFoarte buna
Mihai B.  02/07/2018Saltea de calitate. Are doar 2cm de memory dar se simte destul. Multumesc foarte mult
ratingFoarte multumit
Mihai D.  17/06/2018Foarte mul?umit de saltea... ma ajutat sa dorm linistit fara sa ma trezesc de dureri de spate. Foarte multumit. A ajuns la timp, totul perfect si fara defecte
ratingRecomand
Vlad S.  17/06/2018Saltea cu memorie, are doar 2cm de memory dar se simte foarte confortabila. Livrarea ok
ratingMultumita
Mirabela S.  15/06/2018Sunt atat de multumita de salteaua pe care am cumparat-o, acum dorm normal in sfarsit, din prima noapte (un vine rulata). Este destul de ferma, dar dorm foarte bine. Este super super super
ratingRecomand
Alexandru N.  15/06/2018O saltea de calitate, este foarte comoda, tine spatele drept, nu am dureri, o recomand cu incredere.
ratingMultumit
Daniel T.  13/06/2018

Are 2 cm de memorie, îsi face bine treaba. Am cumparat-o acum 5 zile, am dormit foarte bine de atunci, sa vedem cum se comporta. E destul de dura.

  


Ultimele produse vandute

840 RON - 60%
336 RON

Saltea Memory SENSATION FOAM 14 + 2 cm de 16 cm

OldPrice

54 RON

Perna HYPO ALLERGENIC MEDICAL

977 RON - 50%
489 RON

Saltea Memory CLOUD FOAM 18 + 2 cm de 20 cm

826 RON - 50%
413 RON

Saltea Spumă CLOUD FOAM de 18 cm