Saltea Memory SENSATION FOAM 14 + 4 cm de 18 cm

Saltea Memory SENSATION FOAM 14 + 4 cm de 18 cm

555 RON 1 009 RON

Aceste saltele de pat Memory SENSATION FOAM cu o grosime de 18 cm sunt fabricate de DORMIT cu materiale atent alese, folosind 4 cm...

18 cm

4 cm

INALTA

MEDIE

spumă poliuretanică

90 Kg

Dormit

Garantie: 5 ani

RETUR: Da

Cantitate:

Salteaua Memory Foam SENSATION FOAM este fabricată din spumă poliuretanică de cea mai bună calitate. Salteaua SENSATION FOAM face parte din categoria Memory și are o înalțime totală de 18 cm.

Adaptabilitatea INALTA a acestei saltele SENSATION FOAM dată de cei 14 cm spumă poliuretanică și 4 cm de Memory Foam sporește mularea corectă pe corp, reducând punctele de presiune. 

FERMITATE MEDIE, COMODITATE MAXIMĂ

Fără presiuni, asa sunt saltelele SENSATION FOAM cu fermitate MEDIE, fabricate de DORMIT din Memory, se adaptează corpului tău fără ca acesta să se scufunde. Fermitatea MEDIE dată de salteaua din Memory este ideală pentru susţinearea corectă a coloanei vertebrale în poziţia corectă pe durata somnului, ceea ce ajută corpul să elibereze tensiunea acumulată în timpul zilei, proporţionând odihna sanatoasă

Saltelele Memory Foam sunt fabricate cu cea mai recentă tehnologie, fiind cele mai moderne produse. Spuma Memory Foam asigură un confort mare, ajută la distribuirea greutății corporale pe toată suprafața saltelei, reducând punctele de presiune. Prin urmare, indiferent de greutatea corporală, salteaua de Spuma Memory Foam își va menține forma inițială, oferind un confort optim și un somn odihnitor. Materialul Memory Foam are proprietăți antialergice, antibacteriene și antitranspirante, proprietăți care ajută salteaua Memory Foam SENSATION FOAM să ne asigure bunăstarea odihnei noastre. La fabricarea saltelei SENSATION FOAM s-a folosit spumă poliuretanică, este cel mai cunoscut tip de spumă utilizată la fabricarea saltelelor. Această spumă poliuretanică este disponibilă în diferite grade de duritate și densitate, așadar saltelele cu spumă poliuretanică pot fi personalizate în funcție de nevoile utilizatorului. Saltelele DORMIT din gama Memory cu acest finisaj sunt special fabricate pentru a oferi un confort maxim la prețuri deosebit de economice.

Ultimele produse vandute

996 RON - 35%
647 RON

Saltea Memory CLOUD FOAM 18 + 2 cm de 20 cm

842 RON - 40%
505 RON

Saltea Spumă Poliuretanică CLOUD FOAM de 18 cm

1 009 RON - 45%
555 RON

Saltea Memory SENSATION FOAM 14 + 4 cm de 18 cm

1 186 RON - 46%
640 RON

Saltea Memory DUBLIN PREMIUM 14 + 2 cm de 18 cm