Saltea Memory CLOUD FOAM 18 + 2 cm de 20 cm

Saltea Memory CLOUD FOAM 18 + 2 cm de 20 cm

489 RON 977 RON

Saltea de pat CLOUD FOAM confecţionată de DORMIT din spumă poliuretanică HR, această spumă face din aceasta o saltea ortopedică si anatamică, cu o înalţime totală de 20 cm, ajută la circulația normală a sangelui.

20 cm

2 cm

INALTA

FERMA

spumă poliuretanică

95 Kg

Dormit

Garantie: 5 ani

RETUR: Da

Cantitate:

Salteaua Memory Foam CLOUD FOAM este fabricată din spumă poliuretanică de cea mai bună calitate. Salteaua CLOUD FOAM face parte din categoria Memory și are o înalțime totală de 20 cm.

Adaptabilitatea INALTA a acestei saltele CLOUD FOAM dată de cei 18 cm spumă poliuretanică și 2 cm de Memory Foam sporește mularea corectă pe corp, reducând punctele de presiune. 

Rigiditatea FERMA a saltelei cu Memory Foam, fabricată de DORMIT, CLOUD FOAM este excelentă pentru un somn sănătos, ajută salteaua să mențină corpul în poziția corectă pe durata odihnei, ceea ce ne va ajută să evităm contracturile deoarece coloana vertebrală se va menţine într-o poziţie naturală. Salteaua Memory Foam CLOUD FOAM se adaptează morfologiei corpuluii, saltea ideală pentru odihnă sănătoasă.

Cei 2 cm de spumă Memory Foam  vă oferă un confort extraordinar şi senzaţia de plutire. Pe salteua CLOUD FOAM fabricată de DORMIT veți gasi odihna mult dorită.

Saltelele care au miezul fabricat în spumă poliuretanică, cum este cazul acestei saltele DORMIT CLOUD FOAM de tip Memory, sunt foarte durabile în timp. Recomandate persoanelor cu greutate mai mare. Pe salteaua CLOUD FOAM nu simţiți mişcările partenerului.

Saltelele DORMIT din gama Memory cu acest finisaj sunt special fabricate pentru a oferi un confort maxim la prețuri deosebit de economice.

Ultimele produse vandute

840 RON - 60%
336 RON

Saltea Memory SENSATION FOAM 14 + 2 cm de 16 cm

OldPrice

54 RON

Perna HYPO ALLERGENIC MEDICAL

977 RON - 50%
489 RON

Saltea Memory CLOUD FOAM 18 + 2 cm de 20 cm

826 RON - 50%
413 RON

Saltea Spumă CLOUD FOAM de 18 cm