Saltea Memory CLOUD FOAM 18 + 2 cm de 20 cm

Saltea Memory CLOUD FOAM 18 + 2 cm de 20 cm

647 RON 996 RON

Saltea de pat cu grosime de 20 cm Memory CLOUD FOAM fabricată de DORMIT din spumă poliuretanică cu un strat de 2 cm spumă cu...

20 cm

2 cm

INALTA

FERMA

spumă poliuretanică

95 Kg

Dormit

Garantie: 5 ani

RETUR: Da

Cantitate:

Salteaua Memory Foam CLOUD FOAM este fabricată din spumă poliuretanică de cea mai bună calitate. Salteaua CLOUD FOAM face parte din categoria Memory și are o înalțime totală de 20 cm.

Adaptabilitatea INALTA a acestei saltele CLOUD FOAM dată de cei 18 cm spumă poliuretanică și 2 cm de Memory Foam sporește mularea corectă pe corp, reducând punctele de presiune. 

Rigiditatea FERMA a saltelei cu Memory Foam, fabricată de DORMIT, CLOUD FOAM este excelentă pentru un somn sănătos, ajută salteaua să mențină corpul în poziția corectă pe durata odihnei, ceea ce ne va ajută să evităm contracturile deoarece coloana vertebrală se va menţine într-o poziţie naturală. Salteaua Memory Foam CLOUD FOAM se adaptează morfologiei corpuluii, saltea ideală pentru odihnă sănătoasă.

Saltelele Memory Foam sunt fabricate cu cea mai recentă tehnologie, fiind cele mai moderne produse. Spuma Memory Foam asigură un confort mare, ajută la distribuirea greutății corporale pe toată suprafața saltelei, reducând punctele de presiune. Prin urmare, indiferent de greutatea corporală, salteaua de Spuma Memory Foam își va menține forma inițială, oferind un confort optim și un somn odihnitor. Materialul Memory Foam are proprietăți antialergice, antibacteriene și antitranspirante, proprietăți care ajută salteaua Memory Foam CLOUD FOAM să ne asigure bunăstarea odihnei noastre.

Saltelele care au miezul fabricat în spumă poliuretanică, cum este cazul acestei saltele DORMIT CLOUD FOAM de tip Memory, sunt foarte durabile în timp. Recomandate persoanelor cu greutate mai mare. Pe salteaua CLOUD FOAM nu simţiți mişcările partenerului.

Saltelele DORMIT din gama Memory cu acest finisaj sunt special fabricate pentru a oferi un confort maxim la prețuri deosebit de economice.

Ultimele produse vandute

996 RON - 35%
647 RON

Saltea Memory CLOUD FOAM 18 + 2 cm de 20 cm

842 RON - 40%
505 RON

Saltea Spumă Poliuretanică CLOUD FOAM de 18 cm

1 009 RON - 45%
555 RON

Saltea Memory SENSATION FOAM 14 + 4 cm de 18 cm

1 186 RON - 46%
640 RON

Saltea Memory DUBLIN PREMIUM 14 + 2 cm de 18 cm