Saltea Memory SENSATION FOAM 16 + 4 cm de 20 cm

Saltea Memory SENSATION FOAM 16 + 4 cm de 20 cm

570 RON 1 036 RON

Saltea Memory SENSATION FOAM 20 cm ideală pentru persoanele cu dureri de spate: fabricată de DORMIT cu miez de 16 cm spumă poliuretanică și un strat de 4 cm memory ajută la relaxarea mușchilor în timpul somnului evitând contracturi musculare. 

20 cm

4 cm

INALTA

MEDIE

spumă poliuretanică

95 Kg

Dormit

Garantie: 5 ani

RETUR: Da

Cantitate:

Salteaua Memory Foam SENSATION FOAM este fabricată din spumă poliuretanică de cea mai bună calitate. Salteaua SENSATION FOAM face parte din categoria Memory și are o înalțime totală de 20 cm.

Adaptabilitatea INALTA a acestei saltele SENSATION FOAM dată de cei 16 cm spumă poliuretanică și 4 cm de Memory Foam sporește mularea corectă pe corp, reducând punctele de presiune. 

FERMITATE MEDIE, COMODITATE MAXIMĂ

Fără presiuni, asa sunt saltelele SENSATION FOAM cu fermitate MEDIE, fabricate de DORMIT din Memory, se adaptează corpului tău fără ca acesta să se scufunde. Fermitatea MEDIE dată de salteaua din Memory este ideală pentru susţinearea corectă a coloanei vertebrale în poziţia corectă pe durata somnului, ceea ce ajută corpul să elibereze tensiunea acumulată în timpul zilei, proporţionând odihna sanatoasă

Cu ajutorul stratului de Memory Foam de 4 cm, salteaua SENSATION FOAM reglează temperatura corpului în timpul somnului. Datorită acestei spume salteua este ortopedică, aceasta calitatea asigură confortul absolut în timpul somnului fără tensiune musculară, în orice poziție. La fabricarea saltelei SENSATION FOAM s-a folosit spumă poliuretanică, este cel mai cunoscut tip de spumă utilizată la fabricarea saltelelor. Această spumă poliuretanică este disponibilă în diferite grade de duritate și densitate, așadar saltelele cu spumă poliuretanică pot fi personalizate în funcție de nevoile utilizatorului. Saltelele DORMIT din gama Memory cu acest finisaj sunt special fabricate pentru a oferi un confort maxim la prețuri deosebit de economice.

Ultimele produse vandute

977 RON - 35%
635 RON

Saltea Memory CLOUD FOAM 18 + 2 cm de 20 cm

826 RON - 40%
496 RON

Saltea Spumă CLOUD FOAM de 18 cm

1 036 RON - 45%
570 RON

Saltea Memory SENSATION FOAM 16 + 4 cm de 20 cm

991 RON - 45%
545 RON

Saltea Memory SENSATION FOAM 14 + 4 cm de 18 cm