Saltea Memory SENSATION FOAM 16 + 4 cm de 20 cm

Saltea Memory SENSATION FOAM 16 + 4 cm de 20 cm

519 RON 1 037 RON

Salteaua Memory SENSATION FOAM de 20 cm fabricată de DORMIT ameliorează durerile de spate cu ajutorul stratului de 4 cm spumă cu memorie si miezul din spumă poliuretanică.

20 cm

4 cm

INALTA

MEDIE

spumă poliuretanică

95 Kg

Dormit

Garantie: 5 ani

RETUR: Da

Cantitate:

Salteaua Memory Foam SENSATION FOAM este fabricată din spumă poliuretanică de cea mai bună calitate. Salteaua SENSATION FOAM face parte din categoria Memory și are o înalțime totală de 20 cm.

Adaptabilitatea INALTA a acestei saltele SENSATION FOAM dată de cei 16 cm spumă poliuretanică și 4 cm de Memory Foam sporește mularea corectă pe corp, reducând punctele de presiune. 

FERMITATE MEDIE, COMODITATE MAXIMĂ

Fără presiuni, asa sunt saltelele SENSATION FOAM cu fermitate MEDIE, fabricate de DORMIT din Memory, se adaptează corpului tău fără ca acesta să se scufunde. Fermitatea MEDIE dată de salteaua din Memory este ideală pentru susţinearea corectă a coloanei vertebrale în poziţia corectă pe durata somnului, ceea ce ajută corpul să elibereze tensiunea acumulată în timpul zilei, proporţionând odihna sanatoasă

Saltelele Memory Foam sunt fabricate cu cea mai recentă tehnologie, fiind cele mai moderne produse. Spuma Memory Foam asigură un confort mare, ajută la distribuirea greutății corporale pe toată suprafața saltelei, reducând punctele de presiune. Prin urmare, indiferent de greutatea corporală, salteaua de Spuma Memory Foam își va menține forma inițială, oferind un confort optim și un somn odihnitor. Materialul Memory Foam are proprietăți antialergice, antibacteriene și antitranspirante, proprietăți care ajută salteaua Memory Foam SENSATION FOAM să ne asigure bunăstarea odihnei noastre. La fabricarea saltelei SENSATION FOAM s-a folosit spumă poliuretanică, este cel mai cunoscut tip de spumă utilizată la fabricarea saltelelor. Această spumă poliuretanică este disponibilă în diferite grade de duritate și densitate, așadar saltelele cu spumă poliuretanică pot fi personalizate în funcție de nevoile utilizatorului. Saltelele DORMIT din gama Memory cu acest finisaj sunt special fabricate pentru a oferi un confort maxim la prețuri deosebit de economice.

Ultimele produse vandute

840 RON - 50%
420 RON

Saltea Memory SENSATION FOAM 14 + 2 cm de 16 cm

1 821 RON - 58%
765 RON

Saltea Memory MIAMI 18 + 8 cm de 29 cm

978 RON - 50%
489 RON

Saltea Memory CLOUD FOAM 18 + 2 cm de 20 cm

OldPrice

54 RON

Perna HYPO ALLERGENIC MEDICAL