rating Citiți review-ul
Rating mediu: 9/10 - Număr review-uri: 1
413 RON 826 RON

Pe salteaua Spumă CLOUD FOAM fabricată de DORMIT cu grosime de 18 cm din spumă poliuretanică, veți beneficia de un somn sănătos și suport corect pentru columna vertebrala. 

18 cm

MEDIE

FERMA

spumă poliuretanică

90 Kg

Dormit

Garantie: 5 ani

RETUR: Da

Cantitate:

Saltelele Spumă CLOUD FOAM DORMIT sunt fabricate în exclusivitate de DORMIT. Salteua CLOUD FOAM are o adaptabilitate MEDIE ceea ce ne va ajuta să avem un somn sănătos, datorită sprijinului corect al coloanei vertebrale în timpul odihnei. 

Saltelele care au miezul fabricat în spumă poliuretanică, cum este cazul acestei saltele DORMIT CLOUD FOAM de tip Spumă, sunt foarte durabile în timp. Recomandate persoanelor cu greutate mai mare. Pe salteaua CLOUD FOAM nu simţiți mişcările partenerului.

 Saltelele DORMIT din gama Spumă cu acest finisaj sunt special fabricate pentru a oferi un confort maxim la prețuri deosebit de economice.

Saltelele cu fermitate FERMA, asemenea acestei saltele DORMIT CLOUD FOAM de tip Spumă sunt excelente pentru o odihnă sanatoasă pe tot parcursul nopții. În momentul în care vă veţi aşeza pe salteaua CLOUD FOAM vă veţi simţi foarte confortabil, veţi descoperi o saltea de calitate, care să vă asigure somnul revigorat de care aveţi nevoie. 

.

Review-uri

ratingO saltea excepțională
Catalina S.  12/06/2018O saltea foarte bună. La început e cam tare, dar după o săptamană perfectă. Multumesc foarte mult pentru sfaturi.


Ultimele produse vandute

840 RON - 60%
336 RON

Saltea Memory SENSATION FOAM 14 + 2 cm de 16 cm

OldPrice

54 RON

Perna HYPO ALLERGENIC MEDICAL

977 RON - 50%
489 RON

Saltea Memory CLOUD FOAM 18 + 2 cm de 20 cm

826 RON - 50%
413 RON

Saltea Spumă CLOUD FOAM de 18 cm